Bøftomater med panzanella

Vi serverer vores dejlige mad i bøftomater og udhulede citronskaller.

Sådan gør du

  • 1

    Tidligere på dagen

    Skær et godt stykke af toppen af tomaten lige af og skrab al indmad ud (gem til en anden dag og brug det i en salat). Kom i en skål og brug til salat. 
  • 2 Skær tomatens låg i tynde skiver. Skær løg i helt tynde strimler og vend med tomaterne. 
  • 3 Skær brød i tynde skiver og vend i skålen. 
  • 4 Rør olie, balsamico, lidt salt, sukker og peber sammen og vend i skålen. Kom nu salaten op i de udhulede bøftomater. 
  • 5 Dæk med film og stil i køleskab.
  • 6

    Inden servering

    Tag ud 30 minutter før de skal spises. Stik basilikumblade ned i tomaterne og sæt dem på buffeten.
  • {{recipeDoneText}} Bøftomater med panzanella

Opskriften er udviklet af