Bøffer med fennikelsalat og kartofler

Bøffer med fennikelsalat og kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Skyl kartoflerne og tør dem godt. Kom dem i en skål og hæld olie og krydderier over, vend dem rundt så olie og krydderier fordeler sig på alle kartoflerne. Lag dem i et ildfast fad eller bradepande og bag dem i 30-35 min. ved 225 grader.

     

  • 2

    Skyl fennikel og skær dem i strimler. Læg dem på et fad. Fordel parmesan og oliven over og dryp med olivenolie. Pynt med persille.

     

  • 3

    Varm olien på en pande og steg bøfferne 4 min. på hver side, krydr godt med salt og peber undervejs. Sæt bøfferne i ovnen og steg dem færdig i 5-10 min.

  • {{recipeDoneText}} Bøffer med fennikelsalat og kartofler

Opskriften er udviklet af