Bøf-stroganoff med selleri

Nøglehulsmærket opskrift
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl rodsellerien og skær den i tern ca. 1x1 cm. 
  • 2 Hak løgene, og skær champignon i skiver.   
  • 3 Skær kødet i strimler ca. 1x1x5 cm. Vend kødet i en blanding af hvedemel, paprika, 1 tsk salt og peber. Brun først halvdelen af kødet i halvdelen af olien i en stegegryde. Tag det op på en tallerken. Brun herefter resten af kødet i resten af olien på samme vis og tag det op.
  • 4 Svits baconternene et par min. i gryden. Svits løgene med et par min. Kom champignon i og svits også dem med. Drys resten af melblandingen over og vend godt rundt i blandingen.
  • 5 Kom vand og tomatpuré i og kog op under omrøring. Kom kødet i. Lad retten småkoge under låg ca. ca.1½ time til kødet er mørt. Kom mælken i og kog op under omrøring. Smag til med 1 tsk salt og peber. Giv evt. retten lidt sovsekulør.  
  • 6 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog dem i usaltet vand 20 min. Hæld vandet fra. Kog mælken op og kom den i kartoflerne. Mos kartoflerne med en håndmixer eller kartoffelmoser. Rør olien i. Smag til med 1 tsk salt og peber. Server purløg eller persille i en skål for sig.
  • 7 Server purløg eller persille i en skål for sig.
  • {{recipeDoneText}} Bøf-stroganoff med selleri

Tip

Du kan smage retten ekstra til med balsamicoeddike og evt. lidt ribsgelé.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier