Bøf med selleripuré, brændt urtesmør, parmesan og brødkrummer

Bøf med selleripuré, brændt urtesmør, parmesan og brødkrummer

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2620 kJ
  • Energi 624 kcal
  • Protein 32 g
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrat 37 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skræl kartofler og selleri, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand. 

  • 2

    Hæld vandet fra og gem det. Mos det godt sammen med noget af kogevandet og smag til med salt og peber. 

  • 3

    Hak krydderurterne fint, skær brødet i små krummer og riv parmesanen fint. Varm smørret op i en gryde indtil det bruner, tilsæt krydderurter og brødkrummer. Lad det bruse op og blive godt brunet og tilsæt perleløgene og fjern gryden fra varmen. 

  • 4

    Krydr kødet godt med salt og peber, steg kødet af på en varm pande i ca. 2-3 minutter på hver side, lad kødet trække i 2-3 minutter. 

  • 5

    Anretning

    Anret kødet ovenpå selleripure og overhæld med brændt krydderurtesmør og drys med revet parmesan.


  • {{recipeDoneText}} Bøf med selleripuré, brændt urtesmør, parmesan og brødkrummer

Tip

Kan fint laves med fisk og kylling.

Opskriften er udviklet af