Bøf Lindstrøm med ovnstegte kartoffeltern og spæde salater

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 488 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte. Massér dem med rapsolie, krydr med salt og peber. 

  • 3

    Mas hvidløgene let, med skal på. 

  • 4

    Kom kartoflerne og hvidløg i en bradepande med bagepapir og stil dem i ovnen i 35 minutter.

  • 5

    Dræn rødbede og kapers og skær det meget fint.

  • 6

    Skær rødløg meget fint.

  • 7

    Rør kødet med rødbede, kapers og rødløg og krydr med salt og peber. 

  • 8

    Form bøffer, hak dem med en kniv, og steg dem i olivenolie, først ved høj varme på begge sider, og færdige ved middelvarme 6-7 minutter, afhængig af højden på bøfferne. 

  • 9

    Skyl og slyng salaterne tørre. 

  • 10

    Skyl, tør og hak krydderurterne fint og rør dem med skyr, smag til med salt, peber og citron. 

  • 11

    Anretning

    Anret kødet med salater og kartofler og skyrcreme ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Bøf Lindstrøm med ovnstegte kartoffeltern og spæde salater

Opskriften er udviklet af