Bøf bourgignon

Sådan gør du

  • 1 Skær tykkammen i stykker på ca. 2x2 cm.
  • 2 Brun kødet på en pande i lidt olivenolie og kog det derefter op i koldt vand.
  • 3 Lad det simre et par minutter.
  • 4 Sigt vandet fra og skyld kødet fri for urenheder.
  • 5 Skær bacon, hvidløg og løg i tern og rist det i en gryde.
  • 6 Kom kødet i sammen med rødvin, laurbærblade, timian og kalvefond og kog det op.
  • 7 Tilsæt evt. vand så det lige dækker og lad det koge ca. 1 time.
  • 8 Halvér champignonerne og skær gulerødderne i store skiver.
  • 9 Kom champignon og gulerødder i retten.
  • 10 Lad det simre yderligere ca. 20 min. til alt er mørt.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Kog fettuccine al dente i letsaltet vand og vend det med olivenolie.
  • 13 Hak skyllet bredbladet persille og drys det over.
  • 14 Server groft flûtes til.
  • {{recipeDoneText}} Bøf bourgignon

Opskriften er udviklet af