Blueberry cheese cake - i én mundfuld

Små, lækre cheese cake kugler, som du kan lave tidligt på dagen og opbevare i køleskabet, indtil de skal serveres kolde til dessert.

Sådan gør du

  • 1 Det er ikke lige så nemt at arbejde med hvid chokolade som med mørk. Får den for meget varme eller damp, bliver den hurtigt grynet. Så vær forsigtig!
  • 2 Smelt chokoladen i mikroovn eller vandbad ved svag varme. Tag skålen af varmen og afkøl. 
  • 3 Rør herefter mascarponen i den smeltede chokolade. 
  • 4 Vend blåbær i. (Er massen blevet en lille smule grynet, gør det ikke noget). 
  • 5 Stil skålen i køleskabet i 30 minutter, til massen er stivnet.
  • 6 Kom kagerne i en lille plastikpose og rul over med en kagerulle eller knus dem i en morter. 
  • 7 Kom kagekrummerne i en dyb tallerken. 
  • 8 Form den stivnede chokomasse til 12 kugler med hænderne. 
  • 9 Vend kuglerne i krummerne og stil dem tilbage i køleskabet.
  • {{recipeDoneText}} Blueberry cheese cake - i én mundfuld

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier