BLT – sandwich med bacon, salat og tomat

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 18 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 422 kcal
  • Fedtenergi 48 %

Sådan gør du

  • 1 Steg bacon fedtafsmeltet, gylden og sprød i ovnen, ca. 7 min. ved 200 grader, eller på panden.
  • 2 Læg bacon på fedtsugende papir. 
  • 3 Rist brødet. 
  • 4 Skyl og slyng salatbladene tørre. Skær tomaten i skiver.
  • 5 Smør brødskiverne med mayonnaise og læg salat, tomat og bacon på den ene skive og læg den anden på som låg.
  • {{recipeDoneText}} BLT – sandwich med bacon, salat og tomat

Tip

For mindre fedt, kan anvendes mindre bacon og/eller skyr i stedet for mayonnaise.

Opskriften er udviklet af