Den klassiske Bloody Mary blev efter sigende opfundet i 1920’erne af en legendarisk bartender på Harry’s New York Bar i Paris.

Sådan gør du

  • 1 Kom citronsaft, worcestershiresauce, tabasco, salt og peber i en shaker.
  • 2 Kom godt med isterninger i.
  • 3 Hæld tequila og tomatjuice i og ryst kraftigt i kort tid og si op i et longdrinkglas.
  • 4 Server med en tynd bladselleristængel som rørepind.
  • {{recipeDoneText}} Bloody Maria

Tip

TIP: Lav din egen tomatjuice Køb søde tomater, fx cherry- eller blommetomater, skold dem kort i kogende vand, flå dem og ”kør” dem i blenderen. Købe-tomatjuicehar oftest en bismag, og de såkaldte Bloody Mary-blandinger kan faktisk ikke anbefales. De smager af dårlig dåsetomatsuppe, sellerisalt og er som regel tilsat ”det tredje krydderi”, mononatriumglutaminat (MSG). Og det er der ikke nogen grund til.

Opskriften er udviklet af