Blomkålssuppe med radiser og karse

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 260 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1 Skær blomkålen fint og læg det i en gryde med lidt salt og rapsolie. 
  • 2 Hæld kogende vand over og kog i 10 minutter. 
  • 3 Bland med fløde og smag til med salt og peber. 
  • 4 Gør radiserne i stand og skær dem i fine skiver. 
  • 5

    Anretning

    Anret suppen med radiser og karse – og brødet ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Blomkålssuppe med radiser og karse

Tip

For mindre fedt kan anvendes mælk i stedet for piskefløde. Som alternativ til grøntsagsbouillon, kan anvendes hjemmelavet hønsefond. Se under Hovedretter: Kogt kylling med urter – bouillon.

Opskriften er udviklet af