Sådan gør du

  • 1 Løg og hvidløg svitses i olie i en gryde.
  • 2 Bouillon hældes i.
  • 3 Blomkålen skæres i mindre stykker og kommes i gryden.
  • 4 Suppen koges, indtil blomkålen er helt mør i ca. 20 min.
  • 5 Fløde og ost tilsættes, og suppen blendes jævn. Imens suppen koges, tilberedes fyldet.
  • 6 Solsikkekernerne ristes på en tør pande og stilles til siden.
  • 7 Guleroden hakkes i små tern og svitses i olie på panden.
  • 8 Kyllingen delen i lidt mindre stykker og svitses med.
  • 9 Æblet skæres i små tern og tilsættes sammen med pebermix.
  • 10 Blandingen steges, indtil kyllingen er gennemstegt.
  • 11 Solsikkekernerne vendes i og blandingen serveres straks til suppen.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Blomkålssuppe

Opskriften er udviklet af