Blomkålssalat med friskrevet parmesan

Sådan gør du

  • 1 Tag ca. halvdelen af bladene af blomkålen og læg dem i en skål. 
  • 2 Vend bladene i skålen med kapers, citronsaft, halvdelen af den angivet mængde af olivenolie og salt. Kom også friske blomkålsbuketter i skålen. 
  • 3 Tag de resterende blade af blomkålen og steg dem i olie på panden. 
  • 4 Tilsæt kikærter på panden og lad det stege i fem minutters tid. 
  • 5 Når kikærter og blomkålsblade er stegt færdige på panden, tages de af og anrettes på en tallerken. 
  • 6 Hæld salaten af blomkålsbuketter og kapers over bladene og kikærter. Afslut med friskrevet parmesan, stykker af asier, olivenolie og peber. 
  • {{recipeDoneText}} Blomkålssalat med friskrevet parmesan

Opskriften er udviklet af