Blomkålscremet pasta med confiteret kylling

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 42.1 g.
  • Kulhydrater 81.7 g.
  • Fedt 33.6 g.
  • Energifor./ pers 770 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 100 grader. 

  • 2

    Del kyllingen i 2 bryststykker, 2 over- og underlår. Del de 2 bryststykker i to. Læg kyllingen i en gryde, der tåler at komme i ovnen. Alternativt kan anvendes en Römertopf. 

  • 3

    Halvér citronen og læg de to halvdele ved, sammen med krydderurt, laurbærblade, hvidløg og 1 spsk. salt. Dæk emnerne med olivenolie. 

  • 4

    Stil gryden i ovnen i 4 timer. 

  • 5

    Kog pastaen al dente i rigeligt vand. (Al dente, er kogt, men så der stadig er bid i.)

  • 6

    Kom fløde i en gryde, kog op, riv nu på et rivejern eller et mandolinjern/juliennejern blomkålen ned i fløden. 

  • 7

    Kom lidt salt og peber ved. Kog fløden op og lad den creme blomkålen, ganske kort tid.

  • 8

    Hak persille og kom det i. Smag til med salt og peber.

  • 9

    Bland med pasta og anret dem cremede pasta med kylling.

  • {{recipeDoneText}} Blomkålscremet pasta med confiteret kylling

Tip

Confiteret and er and kogt i eget fedt – confiteret kylling er, som her, kylling kogt i olivenolie. Når man spiser kyllingen, fjernes skindet, dette spises ikke.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier