Blød tofu i kokosmælk

Tofu er af mange veganere og vegetarer blevet adopteret som en kilde til protein. Vi gør det samme i denne ret, hvor kødet er skiftet ud med fast tofu, som tager smag fra de mange krydderier. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær tofu i grove tern.
  • 2 Kom ingefær, hvidløg og limesaft i en skål og vend tofu heri.
  • 3 Lad stå 15 minutter.
  • 4 Svits karry i olie i en gryde og kom kokosmælk og bouillon heri.
  • 5 Lad simre sammen nogle minutter.
  • 6 Kom tofu med marinade i gryden, og lad simre langsomt i 5 minutter.
  • 7 Smag til med salt og lad stå.
  • 8 Gennemvarm olien i en gryde.
  • 9 Kom ¼ af nudlerne i ad gangen og steg indtil de er godt gyldne.
  • 10 Tag op og lad afdryppe på køkkenrulle.
  • 11 Gentag med resten af nudlerne.
  • 12 Server tofu med sauce i dybe tallerkener.
  • 13

    Toppe med revet limeskal og snittet peberfrugt.

  • Så er det spisetid! Blød tofu i kokosmælk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier