Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche

Energiinformation

  • Energi pr person ved 4 personer: KJ 3494 / 832 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 34 %
  • Fedt 46 %

Sådan gør du

  • 1

    Bland tørvarer: mel, bagepulver, sukker og salt. Pisk (manuelt med et piskeris) æggeblommer, kærnemælk, mælk og olie/smør til en tyk dej. Film dejen og stil den på køl i en time.

     

  • 2

    Pisk æggehviderne stive med et nip salt og fold dem i dejen.

     

  • 3

    Steg blinis gyldne på begge sider. Kan holdes lune i ovnen ved 100 grader. Kan køles ned til næste dag og varmes op. Egner sig fint til frysning.

     

  • 4

    Anret blinis med rogn, cremefraiche, rødløg og purløg.

  • {{recipeDoneText}} Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche

Opskriften er udviklet af