Lav blåbærsneglene i muffinforme, så de ikke fedter, når du sniger en snegl eller to med på farten.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 220 grader.
  • 2 Rul dejen ud, og fordel blåbær langs den ene langside.
  • 3 Drys sukker hen over blåbærrene.
  • 4 Rul dejen sammen til en roulade.
  • 5 Skær rouladen i 10 lige store stykker og sæt i papirforme med skærefladen opad på en bageplade.
  • 6 Bag sneglene i 18-20 minutter.
  • 7 Server lune til kaffe, te eller kold mælk.
  • {{recipeDoneText}} Blåbærsnegle

Tip

Drys hakket mandel over blåbærrene, før dejen rulles sammen. Pynt sneglene med glasur - flormelis rørt med mosede blåbær. Den bliver fin i farven. I stedet for blåbær kan du komme finthakket æble på dejen. Bland evt. lidt kanel i sukkeret.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier