Blå ost med peberfrugtrelish med blå druer

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 22 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 217 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Tag osten fra køl – en times tid, før den skal serveres. 
  • 2 Rist rugbrødet – skær det i trekanter. 
  • 3 Skær rød peberfrugt (minus det hvide og kernerne) i små bitte tern. Det samme med bladselleri, samme ternstørrelse for disse to ingredienser. 
  • 4 Skær druerne i kvarte. 
  • 5 Bland peberfrugt, bladselleri og druer. 
  • 6 Anret osten med relish og ristet rugbrød. Det ser smukt ud, at pynte fadet med blade fra bladselleri, og det giver en dejlig duft omkring retten.
  • {{recipeDoneText}} Blå ost med peberfrugtrelish med blå druer

Opskriften er udviklet af