Blå Kornblomst med blomme-løgchutney

Servér både chutney og Blå Kornblomst på ristet rugbrød. Eller spis chutneyen til en steak toppet med Blå Kornblomst.

Sådan gør du

  • 1 Halvér blommerne og fjern stenene. Del kødet i 6 stykker.
  • 2 Kom alle ingredienserne op i gryden. Bring det hele i kog og lad simre under låg i 15-20 minutter eller indtil chutneyen er tyk og tæt.
  • 3 Hæld den kogende chutney op på et sylteglas og opbevar tørt, køligt og mørkt fx i køleskabet.
  • 4 Uåbnet kan chutneyen holde sig i op til 2 måneder. Efter åbning opbevares chutneyen i køleskabet.
  • 5 Servér både chutney og Blå Kornblomst på ristet rugbrød. Eller spis chutneyen til en steak toppet med Blå Kornblomst.
  • {{recipeDoneText}} Blå Kornblomst med blomme-løgchutney

Opskriften er udviklet af