Birkesruder med blåbærfløde

Her skal du bage en saftig bund med kokos og dekorative birkesfrø. Så skærer du den i ruder og anretter med flødeskum rørt med blåbær. Farven er ikke til at stå for.

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en gryde.
  • 2 Pisk æg og sukker sammen, og pisk det smeltede smør i. 
  • 3 Bland hvedemel, kokosmel og birkes i en skål, og rør det så ned i dejen. 
  • 4 Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 20 x 25 cm). 
  • 5 Bag kagen midt i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter. 
  • 6 Tag ud, og hak små huller i bunden med en gaffel. 
  • 7 Rør flormelis med citronsaft, og fordel over kagen.
  • 8  Lad kagen blive kold, før du skærer den i ruder og færdiggør anretningen. 
  • 9 Pisk fløden til skum, og vend blåbær i.   Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
  • {{recipeDoneText}} Birkesruder med blåbærfløde

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier