Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Gæren smuldres i dejfadet.
  • 2 Hæld lidt lunken mælk over og rør gæren glat.
  • 3 Hæld resten af den lune mælk i fadet.
  • 4 Tilsæt halvdelen af hvedemelet og salt og rør dejen jævn.
  • 5 Ælt smørret i, i små portioner, og kom mere mel i, til dejen er glat og smidig.
  • 6 Form dejen til en bolle og lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
  • 7 Ælt dejen let igennem.
  • 8

    Rul den til et aflangt stykke, der trilles sammen som en roulade og formes til en krans.

  • 9 Sættes på plade med bagepapir og efterhæver til dobbelt størrelse.
  • 10 Pensles med sammenpisket æg, drysses med birkes.
  • 11 Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 220° i ca. 35 min.
  • 12

    Afkøles på rist.

  • Så er det spisetid! Birkeskrans

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier