Biks med bagt persillerod

Har du kød til overs fra i går, så er der biksemad om lidt. Server med bagte persillerødder, spejlæg, rødbeder og en hurtig pesto.

Har du kød til overs fra i går, så er der biksemad om lidt. Server med bagte persillerødder, spejlæg, rødbeder og en hurtig pesto.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/10242/20444/1920/samvirke2911201863853.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=jpg&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Hovedret","Alias":"Hovedret"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Hjemmelavet","Alias":"hjemmelavet"},{"Name":"Hurtig aftensmad","Alias":"hurtigAftensmad"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Restemad","Alias":"Restemad"},{"Name":"Rødder og knolde","Alias":"RoedderOgKnolde"}]},{"GroupName":"Årstid","GroupAlias":"aarstid","Public":false,"Values":[{"Name":"Forår","Alias":"foraar"},{"Name":"Efterår","Alias":"efteraar"},{"Name":"Sommer","Alias":"sommer"},{"Name":"Vinter","Alias":"vinter"}]},{"GroupName":"Sæson \u0026 Tid","GroupAlias":"saesonogtid","Public":true,"Values":[{"Name":"Passer til sæsonen","Alias":"tilsaesonen"},{"Name":"Få ingredienser","Alias":"faaingredienser"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="">