Benløse fugle og jordskokker

Sådan gør du

  • 1 Kødskiverne bankes flade.
  • 2 En skive bacon og soltørrede tomater lægges på hvert stykke.
  • 3 De rulles sammen og lukkes med kødnåle.
  • 4 Rullerne krydres med salt og peber.
  • 5 Fedtstoffet varmes op, og kødet brunes på alle sider. Løgene hakkes fint. Timian, løg og laurbærblad tilsættes.
  • 6 Der tilsættes vand, så kødet lige er dækket.
  • 7 Retten steger videre i 40-50 min. til kødet er mørt.
  • 8 Jordskokker skrælles og skæres i skiver. De koger med de sidste 10 min. Mælken tilsættes og varmes op. Sovsen jævnes og smages til med salt og peber. Kulør tilsættes.
  • 9

    Servering

    Benløse fugle serveres med kartoffelmos. Erstat gerne halvdelen af kartoflerne med rodfrugter f.eks. pastinak eller persillerod og server grøntsager til.
  • {{recipeDoneText}} Benløse fugle og jordskokker

Tip

Variation: Gulerødder kan anvendes i stedet for jordskokker.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier