Benløse fugle med persille

Sådan gør du

  • 1 Del persillebundtet i 6 dele.
  • 2 Rul hver af kødskiverne omkring en dusk persille.
  • 3 Stik en tandstikker igennem, så den holder.
  • 4 Sæt en pande over stærk varme og kom olien på.
  • 5 Når olien er meget varm, kommes kødet på og brunes godt af på alle sider.
  • 6 Skru ned for panden og kom hvidvin på.
  • 7 Lad den koge næsten væk, og kom så vandet på panden.
  • 8 Lad de benløse fugle stå og simre i væsken i 20 minutter, vend dem jævnligt.
  • 9 Når kødet er færdigt, tages det af panden, og der skrues op for blusset så pandeskyen koger ind.
  • 10 Når der bare er så meget tilbage, at det lige dækker bunden kommes smørret i og piskes i.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Er man i blærehjørnet, er en portion nye kogte kartofler ikke at kimse af her.
  • {{recipeDoneText}} Benløse fugle med persille

Opskriften er udviklet af