Benløse fugle med chorizo, kokosmælk, broccoli og nudler

Energiinformation

  • Energi 3631 kJ
  • Energi 865 kcal
  • Protein 53 g
  • Fedt 52 g
  • Kulhydrat 46 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom ægnudlerne i en skål og hæld kogende vand derover til det dækker. Lad dem trække i 30 minutter og kom dem i en sigte. Lad dem dryppe af for vand og hold dem varme. 
  • 2 Skær pølsen i 7 cm stykker og skær den i ¼ på langs. 
  • 3 Læg en pølse på hvert stykke kød og krydr godt med salt og peber. Rul kødet omkring pølsen og bind den sammen med kødsnor eller kødnål. 
  • 4 Brun kødet godt af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie i ca. 5 minutter. 
  • 5 Tilsæt kokosmælken og lad det simre i ca. 15 minutter, smag til med soja. 
  • 6 Rens broccoli og skær den i tynde skiver på langs og snit hvidløget fint og steg det af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie i ca 3-4 minutter. 
  • 7

    Anretning

    Anret kødet ovnen på nudlerne og fordel broccoli derpå, drys med nødder.
  • {{recipeDoneText}} Benløse fugle med chorizo, kokosmælk, broccoli og nudler

Tip

Kan også laves med fladbanket kyllingekød og bacon i stedet for chorizo pølse.

Opskriften er udviklet af