BBQ ribben med kartoffelbåde og tomater

Sådan gør du

  • 1 Kog ribbenene helt møre i vand med lidt salt i.
  • 2 Bland ketchup, farin, limesaft, limeskal, 1 fed revet hvidløg og chili sauce sammen og vend ribbenene i BBQ-marinaden.
  • 3 Skyl og del kartoflerne i store både og kog dem møre.
  • 4 Del tomaterne i to og stænk dem med lidt olivenolie, drys med sukker, 1 fed hakket hvidløg, salt og peber.
  • 5 Tænd (kugle) grillen op og placér kullene i den ene side af grillen.
  • 6 Grill kartoflerne direkte over kullene og grill ribben og tomater ved indirekte varme –dvs. ikke direkte over kullene.
  • 7 Marinaden skal karamellisere om kødet, og tomaterne skal være saftige.
  • 8 Anret evt. det hele på et kæmpestort spækbræt.
  • {{recipeDoneText}} BBQ ribben med kartoffelbåde og tomater

Opskriften er udviklet af