BBQ-glaserede kyllingelår med appelsinsalat

Sådan gør du

  • 1 Hæld havtorn-appelsinsaft, most og vand i en pande ved høj varme. Lad det simre og kom derefter kyllingelårene heri. Tilsæt bbq-marinade over kylllingelårene og krydr med salt og peber. Lad dem stege i væsken i 20-15 minutter, eller til de er gennemstegte. 
  • 2 Når halvdelen af kyllingens stegetid er gået, skrælles den søde kartoffel og skæres i mindre stykker. Tilsæt stykkerne i væsken på panden og lad dem glasere heri og trække smag fra væsken. 
  • 3 Tilsæt frisk rosmarin på panden. 
  • 4 Skær stokken af portobellosvampen og tilsæt den resterende del på panden. Lad også svampen glasere i væsken. 
  • 5 Imens kyllingen og grøntsagerne steger i væsken på panden, skrælles appelsin og skæres i skiver. Skiverne anrettes på en tallerken og ringe af rødløg lægges over. Drys også med lidt frisk rosmarin. 
  • 6 Når kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne har trukket smag fra væsken i panden, anrettes det hele samlet på tallerkenen med appelsinsalaten. 
  • {{recipeDoneText}} BBQ-glaserede kyllingelår med appelsinsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier