Bayonneskinke med græsk kartoffelsalat

Bayonneskinke med græsk kartoffelsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom skinken i kogende vand, der lige dækker.
  • 2 Kog op og skum af.
  • 3 Kog skinken ca. 1 time.
  • 4 Tag gryden fra varmen og lad skinken trække ca. 20 min. i kogevandet. Skær kartoflerne i skiver og læg dem på et fad.
  • 5 Snit løget i tynde ringe og fordel dem over kartoflerne.
  • 6 Bræk fetaosten i mindre stykker og drys dem over.
  • 7 Fordel oliven over.
  • 8 Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
  • 9

    Pynt evt. med frisk oregano eller merian.

  • {{recipeDoneText}} Bayonneskinke med græsk kartoffelsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier