Basilikumkød med parmesan

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i tynde og ikke for store skiver, de kan evt. halveres.
  • 2 Læg dem på et par fade.
  • 3 Drys med salt og peber.
  • 4 Rist pinjekerner gyldne på en tør stegepande sammen med et nip salt.
  • 5 Pesto: Pil hvidløgene og stød dem i en morter sammen med pinjekerner og basilikum, eller miks det hele i foodprocessor.
  • 6 Rør olien i lidt ad gangen, til pestoen har konsistens som rørt smør.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Spæd pestoen med lidt vand eller olie, hvis den er tyk.
  • 9 Dryp pestoen over kødet og afslut med pinjekerner, ost og basilikum.
  • 10 Servér brød til.
  • {{recipeDoneText}} Basilikumkød med parmesan

Tip

Pesto kan købes færdigt på små glas

Opskriften er udviklet af