Basilikum-roastbeef med parmesan

Sådan gør du

  • 1 Roastbeefen grydesteges først: Gnid kødet med salt og peber og brun det på alle sider i smør og eller olie i en stegegryde.
  • 2 Dæmp varmen og steg roastbeefen 12-15 min. på hver side under låg ved jævn varme.
  • 3 Lad den køle af.
  • 4 Skær kødet i tynde og ikke for store skiver, de kan evt. halveres.
  • 5 Læg dem på et par fade.
  • 6 Drys med salt og peber.
  • 7 Rist pinjekerner gyldne på en tør stegepande sammen med et nip salt.
  • 8 Spæd pestoen med lidt vand eller olie, hvis den er tyk.
  • 9 Dryp pestoen over kødet og afslut med pinjekerner, ost og basilikum.
  • 10

    Serveres med kartofler og brød eller flutes og f.eks. en tomatsalat.

  • {{recipeDoneText}} Basilikum-roastbeef med parmesan

Opskriften er udviklet af