Barbeque: Portersteakes med bagekartofler, grønsagsspyd og cole slaw

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Bland marinaden og marinér steaksene i en tætlukket plastikpose i en time.
  • 2 Skyl kartoflerne, pensl dem med lidt olivenolie og pak dem ind i folie og læg dem på grillen i 50-60 min.
  • 3 Træk dem på grillspyd, hvis du vil forkorte stegetiden med 20 – 25 min.
  • 4 Skræl gulerødderne og riv dem sammen med hvidkålen.
  • 5 Bland kokosmælk og citronsaft og smag til med salt, peber og sukker.
  • 6 Hæld dressingen over kål og gulerødder.
  • 7 Skær auberginerne i store tern, gnid dem ind i citronsaft, træk dem derefter på spyd skiftevis med tomater.
  • 8 Steg dem på grillen i 5 min.
  • 9 Servér med de grillede portersteaks og cole slaw.
  • Så er det spisetid! Barbeque: Portersteakes med bagekartofler, grønsagsspyd og cole slaw

Opskriften er udviklet af