Barbeque kylling med grøn jordbærsalat

Sådan gør du

  • 1 Grill hele kyllingen på en stegeholder eller i en bakke til grillen i ca. 60-75 minutter eller til den har opnået en temperatur på 82 OC.
  • 2 Grøn jordbærsalat 1 grøn krølsalat 200 g., rucola 250 g., jordbær, 2 mangofrugter, 40 mandler.
  • 3 Dressing: Saften af 1 citron, 6 spsk. rørsukker, 4 dl. piskefløde.
  • 4 Snit salat og rucola i mindre stykker.
  • 5 Rens jordbær og skær dem i skiver.
  • 6 Skræl mangofrugten og del den i mindre både.
  • 7 Skold mandlerne, pil skallen af og flæk dem midt over.
  • 8 Bland alle ingredienserne i en salatskål.
  • 9 Pres saften ud af citronen. Ryst eller rør den let sammen med fløde og rørsukker.
  • 10 Det er vigtigt, at alt rørsukker er opløst.
  • {{recipeDoneText}} Barbeque kylling med grøn jordbærsalat

Opskriften er udviklet af