Barbeque kylling med cremet råkost

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6.3 g.
  • Kulhydrater 7.3 g.
  • Fedt 3.7 g.
  • Energifor./ pers 513 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Vælg tilbehør og er det kartofler, så skrub disse og kog dem. 
  • 2 Snit spidskålen meget fint. 
  • 3 Skrub gulerødderne og skær dem med en tyndskræller i lange krøller, eller riv dem. 
  • 4 Skyl, tør og del hjertesalaterne. 
  • 5 Snit forårsløg fint. 
  • 6 Skyl og tør rucola. 
  • 7 Bland råkosten og rør skyr med mayonnaise og smag til med salt, peber og citronsaft. Vend råkosten i cremen
  • 8 Dup kyllingelårene tørre, pensl dem med grill-olie/barbeque og grill dem (Grill-olie, se opskrift under Snacks og tilbehør) 
  • 9

    Anretning

    Anret de grillede kyllingelår med råkosten og tilbehøret ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Barbeque kylling med cremet råkost

Opskriften er udviklet af