Barbecuekoteletter og coleslaw med abrikoser

Barbecuekoteletter og coleslaw med abrikoser

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Abrikoserne skæres i tynde både og hvidkålen snittes fint.
  • 2 Abrikoser, hvidkål og løg blandes i en skål.
  • 3 Creme fraiche, hvidløg og lime røres sammen og smages til med salt og peber.
  • 4 Dressingen vendes med salaten.
  • 5 Svinekoteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider.
  • 6 Barbequesauce pensles på kødet, varmen sænkes og koteletterne steges færdige.
  • 7 Koteletterne serveres med coleslaw, halve bagte kartofler og brød.
  • 8 Bagekartoflerne halveres på langs og pensles med olie og oregano, før de bages ved 225 grader i ca. 45 min.
  • {{recipeDoneText}} Barbecuekoteletter og coleslaw med abrikoser

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier