Barbecuekoteletter og coleslaw med abrikoser

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Abrikoserne skæres i tynde både og hvidkålen snittes fint.
  • 2 Abrikoser, hvidkål og løg blandes i en skål.
  • 3 Creme fraiche, hvidløg og lime røres sammen og smages til med salt og peber.
  • 4 Dressingen vendes med salaten.
  • 5 Svinekoteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider.
  • 6 Barbequesauce pensles på kødet, varmen sænkes og koteletterne steges færdige.
  • 7 Koteletterne serveres med coleslaw, halve bagte kartofler og brød.
  • 8 Bagekartoflerne halveres på langs og pensles med olie og oregano, før de bages ved 225 grader i ca. 45 min.
  • Så er det spisetid! Barbecuekoteletter og coleslaw med abrikoser

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier