Sådan gør du

  • 1 Varm kullene op i en grill starter.
  • 2 Stil en foliebakke på nederste rist i en kuglegrill.
  • 3 Hæld kullene langs siden af grillen og rundt om foliebakken.
  • 4 Læg grillristen på, placer skinkestegen oven over foliebakken og læg låget på grillen.
  • 5 Sørg for at begge spjæld er åbne.
  • 6 Lad stegen stå i 1-1½ time eller til den er helt gennemstegt (centrumtemperatur 62°).
  • 7 Lad skinken hvile ca. 15 minutter under alufolie og et klæde.
  • 8 Riv salaterne fra hinanden og bland dem i en skål.
  • 9 Smuldr eller skær osten i mindre stykker og kom det i salaten.
  • 10 Drys hindbær og peacannødder over.
  • 11 Pisk dressingen sammen. Skær skinken i tynde skiver og dryp dressingen over kød og salat.
  • {{recipeDoneText}} Barbecueskinke

Opskriften er udviklet af