Barbecue kylling med bønnesalat

Sådan gør du

  • 1 De udblødte bønner koges i letsaltet vand, til de er møre, ca. 1 time.
  • 2 Alternativt lunes dåsebønnerne let i lidt vand.
  • 3 Kyllingen parteres i over- og underlår, vinger og 2 stykker bryst.
  • 4 Kyllingestykkerne pensles med olie og grilles:
  • 5 Ca. 15 min. på hver side for lår og vinger og ca. 10 min. på hver side for bryst.
  • 6 Kødsaften skal være klar, når man stikker i kødet med en kødnål, og centrumtemperaturen skal være 75°.
  • 7 Forårsløgene trimmes og skæres i 3 cm lange stykker.
  • 8 Kålen snittes groft.
  • 9 Basilikum hakkes groft.
  • 10 Frø og frøstol fjernes fra chilien, og den snittes fint.
  • 11 Papayaen halveres, befris for kerner og skæres i store tern.
  • 12 Sesamolien opvarmes i en wok eller stegegryde, og chilien svitses heri.
  • 13 Forårsløg og papaya tilsættes og svitses hurtigt under oprøring.
  • 14 Limesaft tilsættes.
  • 15 Kinakål og basilikum kommes ved og vendes rundt, så det bliver varmt, men bevarer sprødheden. Bønner og grøntsager blandes og serveres til den grillede kylling.
  • {{recipeDoneText}} Barbecue kylling med bønnesalat

Opskriften er udviklet af