Banansticks med chokolade og kokosdrys + gulerods-krydderkager

Sådan gør du

  • 1 Banansticks:
  • 2 Skræl bananerne og skær dem i 3 stykker.
  • 3 Sæt dem på en træpind, dyp i smeltet chokolade og vend i kokosmel.
  • 4 Læg bananerne på køl og lad chokoladen stivne.
  • 5 Servér banansticks som børnedessert sammen med en skefuld vaniljeis.
  • 6 Gulerodskrydderkager:
  • 7 Ovnen tændes på 185 grader.
  • 8 Æg og brun farin piskes luftigt.
  • 9 Mel, kanel, kardemomme og bagepulver blandes og røres skiftevis med smeltet smør i dejen, indtil den er jævn.
  • 10 Vend med gulerod og appelsinskal, og fyld i 16-18 små forme, der bages i 15-20 min.
  • 11 Rør flormelis sammen med hindbærsaft.
  • 12 Kom glasuren på de afkølede kager og drys med kulørt krymmel.
  • {{recipeDoneText}} Banansticks med chokolade og kokosdrys + gulerods-krydderkager

Opskriften er udviklet af