Banankage toppet med skyr

En mild og sød kage med syrlig skyrtopping, som balancerer de modne bananer godt. Server banankagen til søndagsbrunch eller eftermiddagste.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Smør en mindre rugbrødsform eller sandkageform. Drys med mel.
  • 3 Kom honning, sukker og æg i en skål, og pisk blandingen godt sammen. Pisk æggene heri, og tilføj olien.
  • 4 Bland mel, krydderier og bagepulver sammen, og vend dem i æggeblandingen.
  • 5 Riv gulerødder fint, og vend dem i sammen med moset banan, nødder og rosiner.
  • 6 Kom dejen i formen og glat den ud. Bag kagen i 50 minutter. Tag kagen ud, og afkøl den helt.
  • 7 Rør skyr og mascarpone sammen, og fordel den over kagen. Dekorer kagen med frugt og urter.
  • {{recipeDoneText}} Banankage toppet med skyr

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier