Banankage med appelsin, chokolade og mandler

Banankage med appelsin, chokolade og mandler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 51 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 278 kcal
  • Fedtenergi 17 %
  • 1

    Beskrivelse

    Pisk æg med sukker og vaniljekorn. 

  • 2

    Rør bagepulver, kardemomme, mosede bananer, revet skal og saft fra appelsinerne, skyr og hvedemel i ægge-sukker-vanilje-blandingen. 

  • 3

    Smør en stor tærteform med smør eller beklæd den med bagepapir og hæld dejen i. 

  • 4

    Bag kagen ved 180 grader i 30-40 minutter. Prøv med en tynd strikkepind, om kagen er bagt, ved at stikke strikkepinden i kagen og trække den tilbage. Er der dej på pinden, skal den have lidt længere i ovnen. Er pinden ren, er kagen færdig. 

  • 5

    Lad kagen afkøle, skær den i trekanter. 

  • 6

    Smelt chokoladen i vandbad og rist mandlerne let på en tør pande.

  • 7

    Anretning

    Stænk med chokolade og drys med mandler.

  • Så er det spisetid! Banankage med appelsin, chokolade og mandler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier