Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen til 175°C.
  • 2 Pisk sukker og smør sammen med elhåndmixer til en luftig creme.
  • 3 Pisk æggene i ét efter ét.
  • 4 Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og rør blandingen i dejen sammen med mælken.
  • 5 Mos bananerne med en gaffel på en tallerken og rør bananmos og chokolade i dejen.
  • 6 Kom dejen i en smurt 1½ liters brødform.
  • 7 Bag kagen i 30-40 minutter.
  • 8 Stik midt i kagen med en strikkepind eller tandstik - sidder der ubagt dej på pinden, skal kagen bage længere.
  • {{recipeDoneText}} Banankage

Opskriften er udviklet af