Banan, leverpostej og æggesalat

Sådan gør du

  • 1 Skær bananen i skiver.
  • 2 Læg pålægschokolade og banan på en halv skive rugbrød og slut af med en halv skive rugbrød øverst.
  • 3 Smør leverpostej på rugbrødet og læg skiver af agurk ovenpå, fx skåret i en sjov form.
  • 4 Ægget koges hårdkogt, pilles, afkøles og skæres i små stykker.
  • 5 Græsk yoghurt røres med mayonnaise og dijonsennep og krydres med karry, salt og peber.
  • 6 Det hakkede æg røres i karrydressingen.
  • 7 Læg æggesalaten på rugbrødet og pynt med karse og radiser skåret i mindre stykker.
  • 8 Æggesalaten rækker til mere end et halvt stykke brød og kan sagtens holde sig i køleskabet til næste dag.
  • {{recipeDoneText}} Banan, leverpostej og æggesalat

Tip

Æggesalaten rækker til mere end et halvt stykke brød og kan sagtens holde sig i køleskabet til næste dag.

Opskriften er udviklet af