Banan-ispinde med chokolade og drys

Sådan gør du

  • 1 Pil bananerne, skær dem i halve og stik forsigtigt pinde i dem.
  • 2 Læg bananerne i en plastikfryseboks og stil dem i fryseren i 2 timer.
  • 3 Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad eller i mikroovnen.
  • 4 Pensl banan-ispindene med chokoladen eller dryp den over med en ske og drys straks derefter med kokosmel og krymmel.
  • 5 Da bananen er frossen, størkner chokoladen med det samme.
  • 6 Servér banan-ispindene med det samme eller put dem tilbage i plastikboksen og stil dem i fryseren, til du skal bruge dem.
  • 7 Er isene dybfrosne, skal de tages ud af fryseren ca. 15 min. før servering.
  • {{recipeDoneText}} Banan-ispinde med chokolade og drys

Tip

Ispindene er et friskt og sødt indslag til børnefødselsdagen og samtidig nemme at lave selv for en lille fødselar. De kan også overtrækkes med mælkechokolade og drysses med hakkede nødder eller mandler, hakkede tørrede tranebær eller knuste bananchips.

Opskriften er udviklet af