Bagte søde kartofler med skinkecrisp

Bagte søde kartofler med skinkecrisp

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 2.9 g.
  • Kulhydrater 12.9 g.
  • Fedt 3.5 g.
  • Energifor./ pers 283 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Læg skinken på bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje, skinken skal være gylden. Læg skinken på fedtsugende papir til afkøling. 

  • 3

    Skru ovnen ned på 190 grader. 

  • 4

    Vask og dup kartoflerne tørre. Læg dem på risten i ovnen og bag dem i 1 time. 

  • 5

    Klip purløg tæt.

  • 6

    Hak skinken fint.

  • 7

    Skær kartoflerne over på langs og anret dem cremefraiche, skinke og purløg.

  • {{recipeDoneText}} Bagte søde kartofler med skinkecrisp

Tip

Man kan sænke fedtenergien ved at vælge skyr, som alternativ til cremefraiche.

Opskriften er udviklet af