Bagte rødder med pærer

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  • 2 Skræl rodfrugter og kartofler og skær i mundrette stykker.
  • 3 Vend rodfrugterne og kartofler med olie og bacon og fordel på en bageplade med bagepapir.
  • 4 Krydr med salt og peber og bag dem i ca. 30 minutter.
  • 5 Skyl rucola.
  • 6 Skær pærerne i både. Hak nødderne.
  • 7 Blend gorgonzola med yoghurt til en flydende dressing.
  • 8 Vend de bagte rodfrugter og kartofler med rucola, pærer og nødder.
  • 9 Dryp dressingen over.
  • {{recipeDoneText}} Bagte rødder med pærer

Tip

I stedet for gorgonzola kan du bruge en anden blåost som fx Roquefort eller Saint Agur. Hvis du ikke er til blåost, så rør yoghurt med presset hvidløg og krydderurter i stedet.

Opskriften er udviklet af