Bagte løg med løgcreme

Vi bager en hel masse smukke løg. Nogle tager vi fra og blender cremede. To udgaver af løgene er herligt tilbehør til stegen.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2 Pil løgene (fx borratanoløg), behold gerne stilken. Bland olie, citronsaft og honning og timian i en skål og vend med løgene. Sæt løgene på en bageplade med bagepapir. Bag løgene i ca. 30 minutter, indtil de er møre.
  • 3 Kom 1/3 af løgene i en blender og kom et par spiseskefulde kogende vand heri. Blend til creme, tilføj evt. lidt mere vand. Smag til med en knivspids hønsefond og lidt citronsaft.
  • 4 Server de hele bagte løg og cremen i en lille skål.
  • {{recipeDoneText}} Bagte løg med løgcreme

Opskriften er udviklet af