Bagte koteletter provencale og pasta vendt med mascarpone og basilikum

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Brun koteletterne på begge sider, på en pande og læg dem i et ildfast fad.
  • 2 Skær skalotteløg og hvidløg i tern.
  • 3 Halver champignonerne og rist dem med skalotteløg, hvidløg og finthakket rosmarin.
  • 4 Læg champignonblandingen over koteletterne.
  • 5 Kom derefter artiskokker, oliven, feta i tern og flåede tomater over koteletterne.
  • 6 Krydr med salt og peber og stil fadet midt i ovnen ved 180° i 10-15 min. Kog pastaen al dente i letsaltet vand, sigt vandet fra og gem ca. 1 dl kogevand.
  • 7

    Servering:

    Rør mascarpone, citronsaft og hakket basilikum ned i den varme pasta og spæd med lidt af pastavandet. Server koteletterne og pastaen med groft brød.
  • Så er det spisetid! Bagte koteletter provencale og pasta vendt med mascarpone og basilikum

Opskriften er udviklet af