Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter

Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter

Meget hurtigt og nemt tilbehør til alt fra fisk til fjerkræ. Pancetta er italienernes svar på bacon. Gulerødderne bliver søde og møre under bagningen, og den salte smag fra kødet giver god balance.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 200°/180° varmluft.
  • 2 Rul pancettaen om hver gulerod, sammen med en kvist krydderurt. Læg rullerne i et ovnfast fad og hæld hvidvinen ved.
  • 3 Dryp med olivenolie, drys med peber og bag gulerødderne i 25-30 min. til de er gyldne og møre.
  • 4 Server gulerødderne lune som tilbehør.
  • Så er det spisetid! Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter

Opskriften er udviklet af