Bagte, fyldte æbler på bål

Fyld og pak æblerne hjemmefra til en kort tur. Kvark kan holde sig kold i en plastikboks lagt i en pose sammen med et fryseelement.

Sådan gør du

  • 1 Riv det ene æble på den grove side af rivejernet.
  • 2 Rør revet æble, nødder, sukker, smør og kardemomme sammen.
  • 3 Flæk de andre 4 æbler og fjern stilk, blomst og kernehus.
  • 4 Fordel fyldet i æblernes hulrum og læg to halve æbler sammen.
  • 5 Pak dem godt ind i alufolie, der gerne må være en kraftig variant.
  • 6 Læg æblerne indi bålets gløder og bag dem i 15-20 minutter.
  • 7 Mærk igennem folien med en spids kniv, om æblerne er møre.
  • 8 Det afhænger meget af æblesorten og varmen på bålet.
  • 9 Pak forsigtigt de varme æbler ud og spis dem med kold kvark rørt med vaniljesukker.
  • {{recipeDoneText}} Bagte, fyldte æbler på bål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier