Bagte æg med champignon og spinat

Prøv en anderledes morgenmad. Bag æg med champignon og spinat i ovnen, uhmm. Opskriften er til to voksne og to børn.

Sådan gør du

  • 1 Tænd oven på 180 grader varmluft
  • 2 Rens champignonerne og skær dem i halve
  • 3 Smør 4 små (1-2 dl) ildfaste skåle (kokotter) med lidt olie
  • 4 Fyld et lille ildfast fad halvt op med vand
  • 5 Sæt skålene op i et fadet
  • 6 Sæt fadet i ovnen i cirka otte minutter
  • 7 Tag skålene op af vandbadet
  • 8 Fordel champignon og spinat i de varme skåle
  • 9 Slå æggene ud i skålene og drys med havregryn
  • 10 Sæt skålene i vandbadet igen og sæt fadet i ovnen
  • 11 Bag blandingen i cirka 12 minutter
  • 12 Rist rugbrødet på begge sider på en brødrister
  • 13 Smør marmelade på rugbrødet
  • 14

    Servering:

    Server 1 kokotte og 1 skive rugbrød med marmelade til hvert barn og 1 kokotte og 2 skiver rugbrød med marmelade til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Bagte æg med champignon og spinat

Opskriften er udviklet af