Bagt vegetarburger med guacamole

Sådan gør du

  • 1

    Guacamole

    Halvér avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske. Mos det med en gaffel i en skål. 
  • 2 Skyl tomaten, og skær den i kvarter. Fjern kernerne, og skær tomaten i fine tern. 
  • 3 Rens chilien, og skær den i fine tern. 
  • 4 Skyl og hak persillen helt fint. 
  • 5 Rør tomat, chili, persille og salt sammen med avocado. Smag til med limesaft. 
  • 6 Tænd ovnen på 200°. 
  • 7 Fjern stokken på hver portobellosvamp; skyl svampene let, og tør dem med et rent viskestykke. Pensl svampene med olivenolie. 
  • 8 Skræl rødbederne, og riv dem groft. 
  • 9 Riv feta groft, og bland feta med rødbede. 
  • 10 Skyl og nip persillen, og hak den. 
  • 11 Hak purløg. 
  • 12 Hak hasselnødder. 
  • 13 Rør persille, purløg og nødder sammen med rød­bedeblandingen. Tilsæt æg, og rør godt. Krydr med salt og peber. 
  • 14

    Anretning

    For­del rødbedefarsen på 4 svampe, og læg de sidste 4 svampe ovenpå som burgerboller. 
  • 15 Bag burgerne i ovnen i ca. 15 minutter, til rødbedefarsen er gylden og sprød i overfladen. Pynt med purløg, og servér guacamole til.
  • {{recipeDoneText}} Bagt vegetarburger med guacamole

Opskriften er udviklet af