Bagt tortillas med oksekød, jalapenos, fetaost og sprød avocado

Energiinformation

  • Energi 3510 kJ
  • Energi 836 kcal
  • Protein 45 g
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrat 75 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1 Snit løg og hvidløg fint, brun det hårdt af på en pande i 1 spsk. olivenolie. Tilsæt kødet og brun det godt af i ca. 4-5 minutter, smag til med salt og peber. Læg tortillabrødene på 2 bageplader med bagepapir, smør brødene med olie og fordel kødet derpå. Bag tortillabrødene i 6-8 minutter i forvarmet ved 220° indtil de er sprøde og gyldne. Skær avocadoerne i halve, fjern stenene og skær dem i kvarte. Vend dem forsigtigt med citronsaft, knus tuc kiksene fint og vend dem deri. Skær fetaosten i små stykker, hak koriander groft. Anret de sprøde tortillas med avocado, fetaost og drys med koriander, jalapenos chili og skyr. Tip: Kan fint laves med tyndt skåret squash som vegetar ret.
  • {{recipeDoneText}} Bagt tortillas med oksekød, jalapenos, fetaost og sprød avocado

Opskriften er udviklet af